Tuesday, September 1, 2009

::Cuti mode::

Tuesday morning,selepas 3 hari bercuti..hati sangat berat mau pegi keja.tp pegi gak sebab da nama pun keje bukannye sama U lagi bole ponteng2..huhuhu...but the best part is minggu ni 4 hari jek keje ( since isnin da cuti kan)...and next week pon still cuti isnin..waaa,hatiku sangat gembira..=P...So wat I did for the past 3 days..hmmm,amazingly ....jeng jeng jeng ( suspen la kunun).......Tidoq...yup,my favourite thing, hehehe..since weather pun sangat la menggalakkan org2 di rumah untuk tidor..blame T-rex for dat, he have to work on weekend + public hols...duhh, dont be so workaholic sayang,huhu...since im too lazy to write anything on hols, so i have summarize everything here..ok start from friday eve,...balik awal,jumpe t-rex..then went to ipd sepang,bout my saman,,,then rempit to Jusco Seremban....driving NBF since t-rex's car roadtax dah berzaman mati..well,he promise to re-new it,eventually...then sampai Jusco around 6..pusing2 cuci mata...igt nak shopping tapi xde ape yg berkenan...huuu...around 7 pm..tired  t-rex(he have to carry his bag,.my handbag and my laptop)--> "Yang, u nak beli pepe tak ni??" hmmmm,,dengan muke tak bersalah --> "hmmm,..nak nak tapi xde pe yang berkenan la yang...". T-rex ( annoyed look, muke dah merah padam menahan beban beg2 ku yang sama spesis mcm batu 3 kg) --> "Kite duk lu la yang,, i da penat ni..." . Still dengan muke x bersalah dan melenggang kangkung...."heeee.okkeyyy..jom2". So kiteorg pun pegi le ke food court ,T-rex (excited look)-->" kite nak buke pe yang?? ...+mumbling+ mumbling+...i lost track,...amazed with the nasi ayam bbq...after a while we end up with nasi ayam bbq,char kueh teow,cendawan grg,milo ais n nescaffe..heeee...talk about melantak huh..=P..after bebuka,hang around  a while..tot nak tgk The Orphan tp xde la pulak..huhuhu...so we reach home around 11 sumthing...since on Sat t-rex cuti so bajet nak buat plan..but both of us overslept..so tarak jadi ar...huuuu..and ditto on Sunday and Monday...T-rex have 2 work on both day so jalan2 with sis je la..we went to buy her shoes, her payung, and wat so ever..i lost count..she's such a shophalic-errr than me....=P...So itu je kot,,,i have rather a dull and zzzzzz weekend...=).Credit to the weather.....=P ----xoxoxo----

No comments:

Post a Comment

..Sumthing 2 say..