Monday, November 14, 2011

.Guilty as Ever.

Okay,since hari ni da masuk keje balik (utk 2 hari je pon, for me jek, Trex still cuti lagik)...rase lain bile 2 hari lepas asik berkepit ke mana2..hahahaaa..=P

So the story is...since I have to travel all the way from Nilai to Subang kena la bgn awal kan..set la jam kul 5.20 am (nk gerak dr rumah kul 6 am, so bole sampai Subang kul 7 gitu)..sekali terjaga tgk2 da pukul 6, so mmg mandi kamben (mcm x biasa la)..Trex still tidur x sedar diri..lepas mandi kejut die since he made me promised last nite to kejutkan die skali (he wanted to have bfast together sebelum aku g keje)...Da kata pon lambat bgn kan,,so mmg x bfast la.tapau nasi lemak je..tapi bile tgk ade org terkulat2 pandang dgn muke mamai x sampai hati weh!!!...so tanya Trex nk bfast gak ke? tido je la dlu..nnt je la bfast...sekali Trex jawab, xpe la,u x bfast i pon x bfast la..tunggu u jek...(sudaa, aku blk ptg kot!!)....So dgn lajunye capai la  ape yg ptt siapkan jugak la bfast Trex, and die pon laju je ke meja makan and.....makan sorg2 as I told him I really have to go now kalo x lambat sampai..nk travel jauh weoouhh,,plus hari Isnin lak tu,for sure jam jalan.Tapi....all the way from Nilai to Subang aku asik teringat aduuhhh,kesiannye laki aku..makan sorg2..mcm xde bini!! (fine, aku mmg dramatik....tp if u`ve been married for 2 days and have to tinggalkan ur husband alone awal2 pagi, tgk die sanggup bangun awal semata2 nk bfast sama tp in the end u wont bother to makan sebab risau x sempat sampai office. I FEEL SO GUILTY. SERIOUSLY!!!!.....waaaa,nk balik cepat....=(

p/s--> Aku mmg hati kering..=P

Tuesday, November 8, 2011

.Last Post as Miss A.

So in the next entry its gonna be Mrs bukan Miss lagi..I am so excited, definitely...banyak new problem yg arise but nothing can let me down at the moment as somebody said "Senyum sampai ke telinga"...hahhaha...we have gone thru so much to get here so I am definitely going to enjoy this moment....thx to the haters yg try nk spoilkan my mood, n yang try nk spoilkan my wedding,,sorry u are sooo x berjaya..and I wish u jumpe jodoh cepat ye,,xpayah la nk hasad2 dengki sume ni,setiap org ade bahagian sindri...=)

Till then.....=)

Ohh...thx kepada yg mendoakan..(thx jugak for the early presents)...=P

Tuesday, November 1, 2011

.Last date...=D

Oh yeah, we spend our last date on 29 Oct..(huhuhu, sedey kot..lepas ni xde dating as fiance/fiancee da)..the word itself pon x gune da...had a quick lunch, pastu since ade org baru dapat lesen mancing balik trus nk shopping fishing gears yg baru..kah3..(gilers lawak ar mamat nih, i did tell u i ade hijack his fishing gear kan? bukan ape, mamat ni mancing x hengat dunie, next time jumpe for sure badan belang2, tu yg kena simpan batang mancing die tuh..)...oh yeah, he did bought a few boxer jugak, katenye nk challenge total number of my undies..(well, he seems  terkezut tgk total numbers of my undies bile tolong i pack brg hari tu..=D). Sorry sayang, u xkan bole challenge i bab tu....=D =D...so bye2 Mr Tunang, Hello Mr Husband..!!! I am sooo looking forward for our future together!!.=D

.Heaven.

Well, there`s nothing else I can say at the moment except...HEAVEN!!! Ohmygoshh, xde ape yang lebeh menghappykan selain dari balik rumah (my parents house) tgk my opah dah berkampung kt rumah, tgk deco baru our bilik yg akan dijadikan bilik pengantin (I love the customize kelambu especially..=D =D), tgk baju2 nikah dan baju resepsi yg da siap (unfortunately the veilss x siap lagik, tapi xpe, it doesnt matter..)..and the sambutanssss!!! TQ sahabats dan families!!!! I LOVE U ALL FOR BEING THERE...

p/s--> sorry x bole nk update gambar, ade sedikit isu sensitivity, but to U KNOW WHO U R, tq very much!!! this is the best weekend ever!! TQ again kepada kawan2 yg meraikan...=D =D =D!!!!

To Ara Damansara's gang --> sori2 kite da terlambat nk buat celebration kite, but i will definitely carik tarikh dalam minggu ni jugak...hehhee..=D

Yeah, too many celebrations, pros die bile banyak kali diraikan, cons nye lak sebab tak sempat nk carik tarikh,..to whoever yg did text me and ajak lepaks, shopping,spas tapi i termiss or x sempat..sorry juta2.sumpah bz giler weh..still kite bole jek wat post-celebration kan instead pre-celebration..kah3..same jek weh..=D...tp weh seriously x sangka korang akan contact me balik after few years x jumpe..!!!

Kepada yg request tanya nape x tunjuk pix, sori ar weh, u come to me i`ll show the pix hokeh...!!..ade sedikit isu aurat di situ plus this is sumthing i would like to share only with the girls..(plus Trex xtau langsung weh kite wat benda BP2 ni sume.hahaha..=P)

To the girls (u know who u are)...i lap u so much!!! TQ so much for the experience, turn korang ti aku wat yg sama eh..)

*BP:Bachelorette Party....hushhhhh...(hopefully Trex x nampak ni)..=P