Tuesday, July 20, 2010

Moneyyy Moneyy

Before I have my dad as my ATM , but now i have another one..Mr Trex (tadaaaa...=P)...i lap ur money sayang ( but i lap u more of coz)...keh3...merapu jek,,ujan kt luar..nk balik ke? malas kot...tunggu reda skit...=)

Monday, July 19, 2010

Marathon weh...

Last Saturday, kitaorg pegi marathon,,,yeayyy...Predators 2 & Twilight Eclipse...(tgk wayang je kot, nak marathon btol2 harapan je la..x gitu mucuk?..keh3 --> ni perli tau =P ) So sampai Sunway lebey kurang kul 1 lebey kot,trus naik parking atas skali,,konpem2 bawah da penuh kan,malas nk tawaf2 da..tau dah musti x jumpe ..heheheh..lepas beratur agak lama la jugak,giler weh,,berpusing2 barisan..tp kitaorg menanti dgn penuh sabar kot (sabar ke mucuk?? ..hehhee)...--> dlm hati nyesal gak kot,naper la x book online je..kan kan..hehe..tp nak wat camno,,ade org tu kan kalo da dpt tdo x hingat dunia..(this statement apply to my sayang),kang tiket da book orgnyer lak xdek..so baik book offline je kan (betul ke ayat ni?)..keh3....so selepas tiket di dalam genggaman..(yess, lenguh kaki weh nak beratur..huuuu)..ktaorg pergi la mengisi perut, disebabkan buah hati tercinta nak DIET la sangat,.so sebagai gf yg supportive..kitaorg pon pegi la makan ringan2 jek..(heeeee... =D),pastu pegi kedai candy kt bawah skali..ntah menda ntah nama die (da beribu kali pegi pon x penah terfikir nak tgk nama die ape...)..carik desert dulu..(so kite sebenarnye xde la diet sgt kan sayang..huuuu)..then da puas makan manis2..sambung ler pulak carik barang2 En Trex kite...nak carik socks jogging la (make sure u jogging tau pasni sayang..dah xde alasan da kan..hehhee).,jeans la..tp x byk masa sgt kot..first show start kul 4..time tu da kul 3 kot,,terpaksa carik dgn agak kabutnyer..aku je la kot yg kabut.(dasar kalut nak wat camne..hehee)..En Trex kite masih cool lagi,,mencari tanpa rasa bersalah..(die tertinggal jam dalam keta sebenarnye, sebab tu die x bape alert pasal waktu..huh..=|..) Tp in the end jumpe gak kot barang2 yg die nak carik,,siap dpt extra lagik..hehe..(so saya amat senang hati sebab buah hati ku jumpe barang yg nak dicarinyee). Bukan senang weh shopping dgn mamat bernama Firdaus Radzi ni,..cerewet mengalahkan mak nenek(hehehe,i lap u sayang)..jarang sebenarnye die nak jumpe benda yg die btol2 nak,so bile da dpt tu,hatiku amat senang skali.)..then first show start..kuar jap,,pusing2 lagi,,kali ni usha jajan lak (konpem x jadi diet sayang..=P),,pastu masuk balik,,2nd show kul 7.20 kut..then habis kul 9 lebey..pusing Sunway last round, pastu ade org perut da berbunyi..so bajet nak gerak ke SS15 la pulak,,skali jam la pulak kt parking,,lama tunggu x gerak2..so ade org tu pulak Lapar bile Moody (die yg cakap)., tp rasanye seperti Moody bile Lapar..so turun la balik,,time tu dah 11 lebey,,A&W je kot yg bukak lagi,,so makan jer laaa.(org tu muke da mcm harimau lapar...keh3)..makan,makan,makan...da kenyang baru nak sengih balik..hehhee..yer la,,lenkali xyah diet la,sian lak perut gebu tu da kempis..huuuu (perut Trex bukan perutku) --> hehehee..i lap u so much sayang...

Friday, July 16, 2010

My Gojess

.Tofffee is getting heavier and gemuk-er each day,berat woouh nak dukung.

Perrgghh.....

Well,semalam nak dijadikan cerita ade sorg bff ni,duk google nama aku kt tenet, suddenly kuar byk gile weh,,siap ade no phone.pix.alamat lagi bai...pelik..menakutkan pon ade..the best part is, konon kata student IT and i even work in IT field but yet still makes the same mistakes common people used to do..EXPOSING MYSELF..bangang tol la..so from now on i shud be more careful la kot.bahaya weh,mana tau ade stalker ke ape ke..nasib baik yg google tu my bff,kalo org jahat amcam..perggh..xtau ar..huuuuu.
p/s: Nak remind kat semua readers, please DONT EXPOSE URSELF 2 MUCH,ITS DANGEROUS..SERIOUSLY....