Friday, October 28, 2011

Bahagia to the max!!

Well, its 14 more days to our solemnization..I AM SO EXCITED!!!

So far for the preparation, alhamdulillah sumenye da setel, so masa nk beronggeng last kopek menghabiskan hari2 dara terakhir..kah3...so Z, jom2 kite wat spa..makcik2 yg berkenaan, jom2 kite layan bbq aka beronggeng part 2 (u know who u are..=D, sori pix x masuk, ade SEDIKIT isu di situ, plus Trex xtau kite kuar...hahaa)

Trex: If u reading this, as promised, kite akan spend our last 14 day in our own ways..so u are free to do wat u want!!! hehehehe...(just make badan x berbelang k, if u know what i mean)...=P, cop, u still have to come help me pack my things this saturday, bring back to ur house and tlg i kemas my bilik sebab pinggang i still sakit..hehehe..=P, oh yeah,,sambil2 tu lets have tea together for the last time (saye nk tgk kamu puas2 sebelum kite jadi laki bini)...=P

So balik ke preparation:

Rumah: done, dari tengah bulan telah disahkan rumah itu milik kami..=), i'll show the pix later...

Barang: done!!

Bibik to kemas rumah while we are away: Booked

Persiapan Resepsi Qila: I'll leave it to Abg Amy the wedding planner..tp die pon senyap jek, so hopefully sumenye ok, my mum da bising sebab kata Abg Amy buat keje relax giler, then Abg Amy bising balik kt I kata my mum kalut x tentu pasal, drama..drama..it runs in the family..=P

Persiapan Resepsi Trex: I'll leave it to Trex mum, she`s so good at it actually..=)

Pre-Honeymoon: partially booked, still x sure nak ke mana..hahaha

Honeymoon : Booked! Hopefully x terstuck kt imigresen....moga2 xde gempa bumi while kitaorg kt sane..aminnn..

Job: He asked my again last nite to change my status to full time house wife,, yo la tu, susah2 aku stadi 4 tahun, tgk2 duk rumah jek..x bole, x bole...hugi weh!!

Ini pon satu isu, somehow I dunno what is in his mind, die asik fikir I dont enjoy my job..ayat die mesti same, "I x kisah u nk buat ape, tp keje tu biarlah yg u enjoy, xmo pening2 kepala..kalo tak duk je rumah, i bole support family kite"...Apekah?? Aku nampak mcm x enjoy keje aku ke?? (well,partially betul kot) So still nk tunggu dpt inspirasi dlu samada nk resign dan trus jd housewife atau resign dan carik keje lain..=D

Oh ye, kalau kate aku cuti lama rupe2nye Trex lagi lama kot..hokeh fine! Excited lebey lak...ade byk benda terjadi dalam proses preparation kahwin ni,tp nnt lepas selesai sume je la baru cte..bukan ape, cerite kang mcm x best lak kan...and yeah, as usual, aku termembazirkan duit die byk kali!! hahaha...rase mcm nk ketuk kepala atas kebodohan diri sendiri..=P

p/s-> He complained I have to many baju, die x muat nk letak baju die (since die lagi gile shopping dari aku, tapi rugi die suke baju hitam jek, baju kaler lain? hmmmpp, bercinta la nk suruh die pakai...)

Ohh, post ni xde pix langsung sebab aku malas..muahahaah..=P