Tuesday, July 28, 2009

New Kitty.....

This is T-rex's new kitty.Comel siot....hahahahaa..nama Gaby Jr, panggil Jr sebab die ade lagi sekor kucing mcm ni versi dah tua punya, nama Gaby gak...colour dan corak dorg sama sebab tu panggil Gaby gak...=P

p/s--> Dengar kata kucing ni nampak je kecik dan comel tapi garang, Gaby senior pun takut ngan die..hehehe=P

Monday, July 27, 2009

::Depressed::


I feel so depressed at the moment..just dont ask why( office thingy)....luckly T-rex is coming after work 2nite..hope to spend the whole nite with him..layan muvi ka..makan aiskrim sampai ngilu kaa..layan jajan ka....datang cepat sayang....=(

Monday blues.....

Gilo ah burink hari Isnin...firstly I miss my T-rex and 2ndly( sedap badak aku je menshort cut kan ayat..=P) ok sambung balik, 2ndly i miss my toffee and of coz my family...huhuhuh..nak balik rumah, nak dekat ngan t-rex...huhuhuh...x bestnye x best nyeee..huhuhu...Sampai je kat opis pg ni around 10 o'clock dapat berita ade sorg programmer ni nak resign (wouuhh...) maka akan berkurang lagi la org2 kat opis....agak sedih gak r sedap bro ni nama dia Khairil selalu sembang ngan aku..agak sekepala gak r ngan aku....so bile die dah resign so aku dah agak x cukup korum nak borak2..huhuhuh..sedey2...itu la ceritenyeee...so skg ni disebabkan sahabat2 seperjuangan dah xde so suasana opis jadi makin mngerikan..tegang je rasa,sume org duk sibuk wat keje ....huhuh...aiman dan bob..aku rindu sama korang..kan best mcm dlu,bole gelak2 lagi..kutuk "org yg sepatutnye" , makan sesama....huhuh.sedeynyeeee...=(

Saturday, July 25, 2009

Cerite Semalam....

p/s---> ini adalah hasil masakan saye..cewaah berlagakss padahal instant jer..x igt ntah amenda nama die, die ade tulis herbs sumthing2....bukan carbonara pun seperti yg diwar2kan...so ni adalah spageti herbs sumthing sumthing..(kena cek balik label kat tin die..hehehe) ,yang penting T-rex ku sukee..=P ( dat is good enough 4 me..)
So sambung balik cerita sambung, sampai kat Uniten around 1pm dimana Cik Anfaal kite sedang menunggu di parking Admin dengan agak bengang kot sebab die dah tunggu lebey kurang sejam kot..keh3,sori dow jauh tu perjalanan dari Subang ke Uniten.hehehhe..sampai je cakap kat die " weh, makan lu jom lapar do,,so kiteorang pun truskan perjalanan ke Mines pi makan kat Foodcourt die....pastu si Dee ni lak nak pi carik topu-up ngan nak jumpe cousin die yang keje kat Secret Recipe...lepak r kejap ngan sepupu die..pastu masuk Giant lak kejap( nak carik brg for " our special dinner 2nite...hik3 special la sangan padahal bukan je trus masak xyah nak siapkan brg pun)..habis beli brg time tu dah kul 3, trus ke Uniten pi Admin nak setel hal Ptptn ngan nak add subject. Alhamdullillah Ptptn da ok tibe2 nak add subject lak xleh..akak admin tu ngan confidentnye cakap "Kitaorang baru meeting semalam dik, nak add subject2 nie sume dah x boleh, bos x bagik"...hak alah, hampeh gle...huhuhu,so dengan sedeynyee kitaorang pun pi ar carik idea camne gak nak membolehkan aku add gak subject tue..tup2 fikir nye fikir tgk da kul 5 lebey..aiseyy,nak balik opis pun jalan mesti jam nye..so ampun je la ek bos..x dapek nak masuk opis ri ni..keh3..=P.. then around 6 agak2 jalan da clear amik my t-rex..balik umah, masak "spageti" then layan muvi...bestttt..=P..I LOVE MY T-REX...=)

Friday, July 24, 2009

.My First Post.

Haha..finally.After berzaman mencari time yang sesuai untuk memblogging...keh3..org len sume dah ade blog so i tot why not kan...since friendster n facebook dah malas nak join so atleast this blogging thing bole menginformkan sahabat2ku yang I AM STILL ALIVE.....=P...yeahh,by the way friday morning, i'm the 1st to tiba di office (as usual) trying to finish my work as soon as possible so i can go out for break awal skit. having lunch date wit one of my buddy Cik Anfaal " Aryssa" Dhiyana...cewaaah sedap badak je aku tukar nama ko kan..hahahaha..then going to uniten to add my final project plus nak hantar borang penangguhan PTPTN....then get back to office around 5 or 6 pm siapkan keje mana2 yg patut and at 8 pm going to subang airport to fetch my darling T-rex...i'm going to cook my "Special Sosej Carbonara Spagetti" for our dinner 2nite..hehehe...den x sabo ni..can't wait to see u darling..then maybe after dinner I can start doing my final project(again...huhuhu) giler lama rasanye aku da buat pojek ni x abis2...hahahha..dekat 2 tahun gak r..lawak doo...so peringatan to Uniten's student.." JANGAN AMIK TAJUK YANG MERAPU seperti The Good Virus..." ...nangis2 nak siapkan dow..hheehhe..apart from that..there's nothing special goin on in my life...go to work,get back at around 6.30..hang out wit my buddy at nite..get some sleep and...wake up and...go to work again..my typical style of life......=P