Saturday, July 25, 2009

Cerite Semalam....

p/s---> ini adalah hasil masakan saye..cewaah berlagakss padahal instant jer..x igt ntah amenda nama die, die ade tulis herbs sumthing2....bukan carbonara pun seperti yg diwar2kan...so ni adalah spageti herbs sumthing sumthing..(kena cek balik label kat tin die..hehehe) ,yang penting T-rex ku sukee..=P ( dat is good enough 4 me..)
So sambung balik cerita sambung, sampai kat Uniten around 1pm dimana Cik Anfaal kite sedang menunggu di parking Admin dengan agak bengang kot sebab die dah tunggu lebey kurang sejam kot..keh3,sori dow jauh tu perjalanan dari Subang ke Uniten.hehehhe..sampai je cakap kat die " weh, makan lu jom lapar do,,so kiteorang pun truskan perjalanan ke Mines pi makan kat Foodcourt die....pastu si Dee ni lak nak pi carik topu-up ngan nak jumpe cousin die yang keje kat Secret Recipe...lepak r kejap ngan sepupu die..pastu masuk Giant lak kejap( nak carik brg for " our special dinner 2nite...hik3 special la sangan padahal bukan je trus masak xyah nak siapkan brg pun)..habis beli brg time tu dah kul 3, trus ke Uniten pi Admin nak setel hal Ptptn ngan nak add subject. Alhamdullillah Ptptn da ok tibe2 nak add subject lak xleh..akak admin tu ngan confidentnye cakap "Kitaorang baru meeting semalam dik, nak add subject2 nie sume dah x boleh, bos x bagik"...hak alah, hampeh gle...huhuhu,so dengan sedeynyee kitaorang pun pi ar carik idea camne gak nak membolehkan aku add gak subject tue..tup2 fikir nye fikir tgk da kul 5 lebey..aiseyy,nak balik opis pun jalan mesti jam nye..so ampun je la ek bos..x dapek nak masuk opis ri ni..keh3..=P.. then around 6 agak2 jalan da clear amik my t-rex..balik umah, masak "spageti" then layan muvi...bestttt..=P..I LOVE MY T-REX...=)

No comments:

Post a Comment

..Sumthing 2 say..