Friday, August 19, 2011

.Cincin.

Orang kata kalau BF/Tunang kite, jari kelingkingnye muat pakai cincin kite, so maksudnya die adalah JODOH kite, tapi.....

PEHAL MAMAT GEBU NI X MUAT LANGSUNG PAKAI CINCIN AKU???
Muat separuh je kot! Sedih gileww. shangat x romantik ye!!

  • I am so grateful I got my dream ring! (eventho I have to whine to him, mmg gile babun nye aku kena whine, he said the 'batu' is wayyyy to big for my jari yg tulang temulang aje, plus the price is so ****, but in the end he still bought it after I rasuah him a PS3 and guitar hero for his hantaran, bear in mind harga sgt jauh beza, tapi at least la kan...=P, its a good deal for me btw...)
  • I definitely heart this ring, macih sayang..waaaa, sejak dari tunang lagi i da termimpi2 cincin ini! And I got it!!!
Source from InStyle Wedding..=)
  •  Xtau la aku ni mmg gile cincin ke ape, selalunye kalau tunang dpt cincin, masa nikah org bagi benda lain pulak kan, tapi aku bole terhegeh2 nak cincin gak..bajet diri ini adalah sotong di mana saya ade byk sesungut dan boleh dipakai di mana2 sesungut...=)
  • For his cincin, I customize and design myself (of course si kaki cerewet itu terlibat jugak, but since I yg buat final draft, so I tukar je balik according to my SATISFACTION). So sayang if u read this,u buat2 x nampak je la ek part nih..=P
  • So its been a  month since I submit final draft, lepas raya da bole amik, hopefully lawa, kalau tidak mati aku!
  • The best part isssss.....bile aku customize his cincin, tgk harga bole dapat lagi murah bile buat couple ring, so apelagi..tanpa segan silu mengofferkan diri sendiri satu bentuk cincin lagi..(well, he did ask, technically...dia kata--> buat sepasang pon lawa gak, kite buat sepasang la)...kah3000...I TOLD U AKU TGH ANGAU PASAL CINCIN!
  • So technically i`ll be having 2 bentuk cincin for nikah which i have no idea nak pakai bile.(giler tamak haloba)...huhu..despite of that he's been telling me--> u better wear that **** ring coz i've spent so much on it...ok,,ok fine...i'll definitely akan pakai!
  • He's been a bit bengang bile last time HABIB ade promotion gile2 punye and i tersangkut kat satu cincin ni, and I ask him to bought it for me as an early birthday gift (for next year)...die pandang gua semacam weh, the look like --> WHAT THE HECK WITH THIS PEREMPUAN, I BOUGHT HER TWO RINGS ALREADY!! look..so still my point is bile masa lak la aku minat benda alah kecik tapi mahal ni!! dulu x pandang kot!! People changed rite....=)
  • Oh btw i didnt bought his guitar hero yet! Sayang, wat about i bought it for ur bday instead?? hik3...(i'm not a liar, just postphoning it a little BIT...), well, i got u something else for ur hantaran k..u got the ps3 already kan...hak4...=D..The very the bz,i cant seem to syncronize our schedule, since I still need ur aproval to choose your GH,,it is only two more months and there r still a lot of other things yg need our attention more..=)..hope u will understand, my dear darlink. 
  •  

Tuesday, August 16, 2011

Mimpi je?

Ok,pagi tadi lepas sahur bajet nk tido balik ar, dalam 45 minit camtu..tido punye tido..set jam dalam 6.30 gitu..bangun, siap2 g mandi sume, pakai baju dah nak kuar rumah rumah sume, sekali baru tersedar tido..mimpi je tadi? MIMPI JEKK?? apekah?? so pointnye aku terjaga dlm kul 6.50 pagi..bukan saje terlambat tetapi juga termiss Subuh ye tuan-tuan dan puan-puan...*sighhhhh...org len bulan Ramadhan lagi nk tambah amal ibadah, aku lagi nk miss solat..sadisss...=(

Oh,terima kasih kepada mamat ni jugak, sebab die aku terbangun AWAL dan x cukup tido..ok fine.FINEEEE!!

Friday, August 12, 2011

Rentung

Ok fine, pagi tadi panaskan ikan keli sambal semalam (beli kat bazaar bukan masak)...bole la pulak rentung ikan keli aku..cis! ok fine.OK FINE....nasib bek ade housemate makan sambal gak,so terpaksa la pau..huuuu..sadis tul, panaskan ikan sambal pon ble rentung...=,(

Thursday, August 11, 2011

Double chin???

please compare our chinsss..=P
Aku ade double chin weh!! adehhhh...at least better than his triple chin,,kan kan?? kah3000...kunun nk suh die diet,, last2 aku gak yg boyot...*ignore my big tummy..xD