Monday, April 11, 2011

Back off la b****!!

Susah tol org x reti bahasa nih, aku da tunang weh! Bukannye mcm zaman2 single lagi.da separuh jadi hak orang kot, so kalo aku lepak dgn ko tu jaga la skit perangai tu, xpayah la nk menggatal,,terpegang sana terpegang sni,BANGANG!!!! Lepas tu bole lak suruh aku pakai seksi2...BODOH!... xde keje aku nk melaram dgn ko, x guna tanya body dkt org yg x memiliki body ini(hahahhaa)...Weh, aku x heran la ko drebar airbus ka hapa ka,mcm aku heran sgt, kalo ko hebat sgt pergi r carik awek lain weh,yg ko terhegeh2 nk keja aku lg apedehal!! Lainkali weh kalo nk tgk wayang ke hape, tolong ar weh, x payah le nk buat2 bodo terbook couple seat la ape la, bangang..ko x malu ke weh kuar dgn tunang org pastu niat nak menggatal,ape ko ni sangap sgt ke???? BANGANG!!! Hey ko dgn sni elok2, sampai mati,sampai jantung aku stop berdenyut hati,cinta dan body aku hanya utk TREX RADZI,..so ko boleh berambus la weh..nyesal aku layan sms ko, tau x..niat aku nk berkawan je, tp ko bole perasann pulak kan..KESIANNNNNN...
The one and only..=)