Tuesday, November 1, 2011

.Heaven.

Well, there`s nothing else I can say at the moment except...HEAVEN!!! Ohmygoshh, xde ape yang lebeh menghappykan selain dari balik rumah (my parents house) tgk my opah dah berkampung kt rumah, tgk deco baru our bilik yg akan dijadikan bilik pengantin (I love the customize kelambu especially..=D =D), tgk baju2 nikah dan baju resepsi yg da siap (unfortunately the veilss x siap lagik, tapi xpe, it doesnt matter..)..and the sambutanssss!!! TQ sahabats dan families!!!! I LOVE U ALL FOR BEING THERE...

p/s--> sorry x bole nk update gambar, ade sedikit isu sensitivity, but to U KNOW WHO U R, tq very much!!! this is the best weekend ever!! TQ again kepada kawan2 yg meraikan...=D =D =D!!!!

To Ara Damansara's gang --> sori2 kite da terlambat nk buat celebration kite, but i will definitely carik tarikh dalam minggu ni jugak...hehhee..=D

Yeah, too many celebrations, pros die bile banyak kali diraikan, cons nye lak sebab tak sempat nk carik tarikh,..to whoever yg did text me and ajak lepaks, shopping,spas tapi i termiss or x sempat..sorry juta2.sumpah bz giler weh..still kite bole jek wat post-celebration kan instead pre-celebration..kah3..same jek weh..=D...tp weh seriously x sangka korang akan contact me balik after few years x jumpe..!!!

Kepada yg request tanya nape x tunjuk pix, sori ar weh, u come to me i`ll show the pix hokeh...!!..ade sedikit isu aurat di situ plus this is sumthing i would like to share only with the girls..(plus Trex xtau langsung weh kite wat benda BP2 ni sume.hahaha..=P)

To the girls (u know who u are)...i lap u so much!!! TQ so much for the experience, turn korang ti aku wat yg sama eh..)

*BP:Bachelorette Party....hushhhhh...(hopefully Trex x nampak ni)..=P

No comments:

Post a Comment

..Sumthing 2 say..