Saturday, September 19, 2009

::Last Ramadhan::

Hari ni ter-burn sahur,,penat gile mmg x larat nak bgn -->semalam tdo lewat...my mum has been shouting for me( rasanye satu taman bole dgr kot)....unfortunately her daughter is sooo kaki tdo she prefer to sambung tdo eventho perut agak berbunyi2 time tu...then bgn pagi2 jek dah siap list for us(me n Qid) kena buat)...menu 4 2day adalah soto dan bihun sup.,,technically tu benda yg sama kan,,kalo nak bihun sup amik la bihu kan...kalo nak soto mkn la ngan nasi himpit...malam ni ade budak2 takbir dtg umah (so dats why Mrs Mum agak kalut memasak --> sblm ni ade opah tercinta tlg.unfortunately tahun ni die raye kat rumah pakcik len lak.)..so sape lg die nak harap kan kalo bukan her preciousssss doter ni..hehehehhee...sepagian memasak,,tengahari kuar beli brg skit..ptg sambung balik..malam takbir(yeaaaaayyyyy..!!!!)

Esok raye...yeaaaayyyy...=P...Selamat ari raye aidilfitri kepada sahabat-sahabat sekalian. Raya nanti dtg la rumah ek..Ampun maaf dipinta kalo ade yg terasa,kekadang mulut ni agak lancang berbicara dan tangan ni sgt gatal nak tulih yg bukan2....Have a great raya ya..=P..daa~

No comments:

Post a Comment

..Sumthing 2 say..