Wednesday, September 16, 2009

::Bazaar Ramadhan::

Counting --> 3 more days untuk berakhirnye bazaar ramadhan..sedeyyyy. So memandangkan bazaar ni hanya setahun skali (mcm xde pasar malam lak)...so me and Dib berusaha untuk mempergunakan sepenuhnya kesempatan ini. i mean who dont love bazaar ramadhan rite,its once a year and u can get any kind of foooooooods u want there(untuk bazaar yg besar2 la ex Putrajaya,Kg Subang). Yesterday we  went to Kg Subang bazaar, awal sebenarnye kuar dr opis dlm 5.15 camtu kot, the best part is Dib --> die ni kalo jalan memang melenggang cam mak datin, tp bile sampai bazaar ni jek,mmg pecut kalah Watson Nyambek (hahahaha..sorry Dib). i nearly lost her a couple of times and she didnt even realize it..=P

So ok la...da usha2 mknn tu, we went to our fav stall(4 the moment)..and bought nasi lemak(super best woouh, i seriously rekemen it to sesape yg pergi situ...the penjual tu perempuan dgn muke yg sangat friendly dan sgt baek ati...=)...Nak story tu jek sebenarnye...sile la rase nasi lemak itu, sgt best ,anda pasti akan dtg carik lagi bile dah sekali rasa..=)

No comments:

Post a Comment

..Sumthing 2 say..