Tuesday, September 8, 2009

::Miss Rempit::

Since semalam da ponteng, (Selangor cuti for Nuzul Quran)..kind of ponteng,not sure if office is open or close plus i dont even bother to ask, watpe nak carik pasal yea tak kang tetibe dorg kata kena dtg opis kang,niaya je..kan kan..so better shut my mouth and buat selamberr cuti as otherssss. So nak dijadikan cerita disebabkan rasa bersalah, i've been merempit all the way from nilai to subang just to reach at 9.45 a.m at the opis...bangga woouh,first time dtg awal,,but the point is rasa bersalah itu telah mendorong ku untuk dtg awal for the first time..thank god its Tuesday already as i am sooo x sabar nak tunggu for raya..first time will celebrate it with my T-rex --> sayang,incase u're reading this..PLEASE PICK UP OUR BAJU RAYEE YE....heeeeeeee(muka x bersalah eventho its suppose to my job) --> saya sgt malas nak ke butik tu since orgnyerr slalu xde,cakap ade tapi butiknye tutup so apekata anda yg maha penyabar ni je yang pi =)...Tenkiu sayang, I lap ur soooo much..heeeee,wink wink....=P

No comments:

Post a Comment

..Sumthing 2 say..