Thursday, September 17, 2009

::Sayang, tolong berhenti merokok...!!!::

Nak jadi cerita, En T-rex tercinta ni is a heavy smoker..puas dah den ugut cam2 cara x jalan-jalan gak..nanti la,nanti la...itu je la modal die nak elak kena bebel. Sayang, kalo u baca ni tlg la faham syg..awek mu ni da x cukup nafas tiap-tiap kali kamu merokok..hang yg rokok den yg teruk syg oii...Al-kisahnye malam ni T-rex ni nak lepak ngan best buddy Ozzy..so seperti biasa nasihat yg wajib --> yang, igt rokok  3 jam skali jek..Dia lak seperti biasa reply (dah hafal sgt da ayat die). ala, nanti la i berenti rokok,slow2 la ek..yer la tu. Kalo da lepak ngan Ozzy yang susah la nak control rokok,huuuuu...Pastu den pun dgn ketidakpuasan hatinye...ok yang, u syg i,,u jgn rokok lebey 2 btg mlm ni..(saya amat terkenal dengan sikap kaki ugut yea..=P)..kalo u isap lebey 2 btg mmg u x sayang i...and he straight away said ok...siap janji dan sumpah lagik....haaaaa...finally...=) Am i good or wat...=P..Tapi xtau la kan kalo die isap gak..huuuuuu

No comments:

Post a Comment

..Sumthing 2 say..