Thursday, August 27, 2009

::Polis trafik Gilo::

Alkisahnyeee pagi ini, setelah terlajak tdo dan merempit ke Petronas kat area Subang airport tu. Kitaorg baru jek kuar kat Petronas tu , lepas je simpang nak masuk Ara Damansara tgk2 ade polis trafik, time tu pulak dua2 tak pakai seat-belt (me and dib)...so agak kalut gak r menarik tali pinggangnyer..dan2 la time tu gak nak tersangkut la,stuck la..amenda laaa(cehhh...)...dalam sibuk menarik tu alih2 tgk ade la polis trafik ni ngan muke yang bengisssnyee point kiteorg suh benti tepi( relak r pakcik ooi, cam kitaorg nak merempit aka lari....muke cam dah spuluh hari x makan...duhhh.)...Bukak pintu pakcik len lak dtg, die cuma cakap x pakai tali pinggang....soo ok..watever..malas nak bertekak,dah mmg salah,, yg x bole blahnyee nak tunggu die tulis saman pun berejam..aduuuhh,pakcik oiii, tulis je la cepat...kitaorg da lambat nih.....pastu die pun hulur ar 'Surat Cinta'  tu, cakap bayar cepat ek,,bole dapat diskaun 40 hinggit..kalo lambat kena 80 hinggit..pastu x menda tah die bebel dah x amik port dah..lantak ko r nak cakap per, aku dah lambat..So ari ni pointnye Gue sangat suweyyy....huuuuuuuuuuuuu

3 comments:

  1. Hahaha.minah.aku tak tau la nak gelak ke kesian kat ko.sebabnya aku dapat bayangkan muka ko time tarik seatbelt tu.hahahahaha... :D Adeh adeh adeh...

    ReplyDelete
  2. Hehehehe...sedey jek doh..melayang duit aku..duit tu beb..hukhukhuk...eleh,kata aku,mcm ar ko rajin pakai seatbelt..=P

    ReplyDelete
  3. Weh.aku memang rajin pakai do.memang setiap kali aku naik keta mesti seat belt dulu. :D tak caya tanya bf aku.haaa.

    ReplyDelete

..Sumthing 2 say..