Monday, August 17, 2009

::Ada gunung berapi di dalam perutku::

Adehh..lunch ari ni as usual ,..Mama`s Cafe..nak dijadikan cerita amik la nasi campur..tgk2 ade lauk ayam rendang(waaa,best best),pastu sebelah die lak de mcm daging sambal kicap( nie lagik best...sebenarnye bukan sambal kicap pun, rendang hitam yang iyea nye --> blame my knowledge for that..=P)...so bajet kunun2 nak makan kuah rendang ngan sambal kicap la, amik banyak tu coz perut pun dah meraung pastu nampak sedap lak...time mau suap tu baru r si Dib ckp tu rendang hitam sebenarnye...woouh, baru tau..cantek r tu,makan rendang biasa ngan rendang hitam...time makan nye mmg layan r,sedap r, sume ade..sekali bile balik ofis....waah,berapi u perut..panas gile perut..menggelodak di dalam perutku..adeeh la..nape xder sape ckp tu rendang itam sebenarnyeee..huhuhuh

1 comment:

  1. yg ko tk tanya dulu pe sal..ish2..men amik je eh..asal hitam je kicap..hahahaha

    ReplyDelete

..Sumthing 2 say..