Wednesday, August 26, 2009

::Makan Vs. Tidoq::

Berikut adalah perbualan aka sms di antara T-rex ku and me(who else kan....=P)

Qila: Sayang, esok u nak bangun sahur kul bape? ..*icon sengih dan kiss banyak2*

T-rex: Tengok la, cam malas nak bangun, makan dulu kot sebelum tido...

Qila: Tapi yang x lapo ke nanti? U nak makan kul bape tu?

T-rex: Lapar kot tapi malas ar nak bgn yang....*icon sedey*

Qila: Xper la yang, biar i kejut u je esok..U nak bangun kul bape yang ? ( kunun2 nak jadik awek yang baik ati la..=P)

T-rex: U nak kejut i ????

Qila: Yer la, nape?? X caye?? (ala2 iklan Cimb..=P)

T-rex: *Icon gelak banyak2*

Qila: Naperr??

T-rex: Ha3x...U biar btol yang..bukan u ni kaki tido kee, sindri pun belum tentu lagi bangun ade hati nak kejut org...*icon sengih*

Qila: Cissss..!!! ( dalam hati..) Per,igt I x leh bangun pagi ke?? ( masih mahu menegakkan benang yang suda basah lenjun)

T-rex: Yang, I kenal sangat la u ni, daripada makan dan tdo, u lagi prefer tdo kan. U sanggup berlapar asalkan u dapat tido cukup...*icon sengih dan gelak banyak2*

Qila: Blank---> Tak terkata2, sesungguhnya balak ku amat memahami ku.....hehehehe

Senyap seminit dua, cari ayat nak cover line..........

T-rex: Yang?? Marah ke?? huhuhuh..I gurau la....*Icon sedey*

Qila: Xder la, x marah ( dalam ati agak geram sebenarnye, sampai ati balakku tidak mempercayaiku...huhhhu) Yang, I dah ngantuk la..nak tdoo..Nite2..(Nak dipujuk je sebenarnye, time tu baru kol 10 pm)

T-rex: K sayang, tdo leklok..jgn buas2..sweet dream...*Icon kiss banyak2*

Qila: ( ..............Senyap sekejap + blank........) x sangka sungguh balak ku amat lambat pickup...duhhh......

Moral of the story ---> Jangan jadikan tdo hobi anda, sesungguhnya anda xkan dipercayai dalam bab2 kejut-mengejut bangun pagi....*wink wink..

No comments:

Post a Comment

..Sumthing 2 say..