Wednesday, August 5, 2009

Sungguh ku x paham...

Adeh la hai...minggu ni task aku adalah belaja ext js. benda ni extension ke javascript sebenarnye, so kalo da tau javascript tu lebey kurang je la. tgk tutorial die ok, cantek cam le paham,senang je kot. sekali da buat amik ko..3 hari tu beb nak kuar layout je.tak agak2 tu..tu pon dgn bantuan sifu ku..kalo buat sindiri mmg haram r..hehehhe.so benda ni kesimpulannye nampak senang tp kalo dah org yang buatnye super blur..benda yang senang pun ble jadik susah. ExtJS ni aku nampak macam 'Exit 2 hell"..hahaha..sumpah woouh..bos pun geleng kpala je kot agaknye tgk perangai anak buah die yg sorang ni..buat benda senang pon berjanggut nak tunggu. Sori bos, saya akan blaja dgn lebey rajin...heheheeh

No comments:

Post a Comment

..Sumthing 2 say..