Thursday, August 13, 2009

::Ur so called Awek::

Yup..gini la citenye.semalam..memberku aka bos ku..dapat satu call dari bank..( Rezal adalah manusia itu)..pasal loan die ar ni..mamat bank tu lak tanya seribu satu soalan..nak tu la nak ni la..dan2 si Rezal ni lak agaknye malas nak bg info lebey2..( aku agak jer) so die pun ckp la tu x da..ni xde..then tetibe die ckp girlfriend ade la..then org tu agaknye cakap girlfriend pun gf la...(teka ar rezal ni point ke sape as his awek --> yup, me..) dah aku terlibat sekali secara x langsungnyeeee....ahaks ahakss...tapi yg best org tu tanya kot..sape nama penuh awek..rezal ape lagi,jenuh r panggil ' weh2..ape nama penuh r? hahaha..x bole blah..no phone aku pun die x igt..agak2 ar bro..nampak sgt tipu..nama penuh ngan phone no "awek sindri" pun xigt..hahahaa...sori boss. Itu la alkisahnyeer yg terjadi semalam...lawak..lawakkkk...keh3..lagi satu,awat la lu x pakai nama awek lu sindri Rezal..mati aku awek lu tau nnt..huhuhu..dan mati gak aku kalo balak aku tau nnt..huuuuuuuu

3 comments:

  1. mati ko la weh kalau t-rex ko tau.haha. :D

    ReplyDelete
  2. hahaha...lawat kubur aku ek nanti...=P

    ReplyDelete
  3. Haha.kasitau dulu kat mana. LOL :P

    ReplyDelete

..Sumthing 2 say..