Friday, August 14, 2009

::Sesatttttttttttt::

For the gazillionsss time, aku sesat lagik..kat Sunway je pulak tuh..Plan nak ke Subang Parade je, ade la makcik tuh kunun nak carik note book jek..alih2 da naik Federal terlepas pulak simpang nak ke Subang Parade( maklum ar nenek tua da nyanyuk --> gilo ar,sumpah x igt langsung kena ke kiri lagi untuk ke simpang Subang Parade) So dah terlepas simpang tu seperti biasa benda pertama yang dibuat adalah Kalut Dulu..hehehe..kalut punye kalut terlajak sampai ke Sunway Pyramid..waaa,ini sudah ok..( Thx 2 Dib kerana meng-guide aku ke situ) hehee..so masuk la JUsco, nak carik buku je pon..pastu da alang2 da sampai situ xkan x ronda2 kot kan..(kaki shopping nak wat camne..=P)..ronda punye ronda tgk sampai da nak tutup Sunwaynye..so bergerak r kiteorg carik keta nak balik..the best part is--> lupe plak nak tgk katne parking td..(so terjadi la perang di antara aku dan dib..'aisey weh,aku lupe ar kite parking mana tadi..' ...loh,pesal ko tak tgk td weh,,dahtu camne ni???' kind of thing..ending2 jumpe gak,nasib baik,kalo x meraung aku kat situ.keh3..pas bayar parking..bertolak balik...the only prob is kitaorg x reti pun jalan balik..gamble jek sebenarnye..hehehe..yang x bole blah, gamble punye gamble sampai depan Mesiniaga(da sampai sini mmg da terlebey familiar ar)..waa, cantek ni..konpem x sesat..konpiden la kunun...alih2 mak aih,ntah mana2,naik highway balik, straightttttt ke Shah Alam..hehehe..hmmp,badan dah penat,lutut da sakit..pe lagik.terjadik r perang dunia ke 2 dalam keta..bertekak punye bertekak tgk2 sampai gak..haaaaaa..sampai rumah smlm lebey kurang 12 lebey kot..keh3...syukurrrrr...balik mandi,trus tergolek..x igt ape da..nak tdo jek,,,keh3..=P

No comments:

Post a Comment

..Sumthing 2 say..