Thursday, October 28, 2010

My Girl

"Hehehee.aku mmg da book diri sendiri dah nak g tunang ko makcik" --> aku sayang tuan punye msg ni, my besties (forever..he3)...the one yg suppper, i mean suppppppperr excited for me eventho kitaorg dah lama x jumpe, and i really didnt expect that from her, atleast not when we havent contact each other for the longest time ever..the way she was behaving made me realized i miss her more than anything..remember the time u`re there for my fyp and we`re hugging and screaming when i pass? omigoshh, i really miss u..kalau la ko ade depan mata aku weh, surely we`ll scream louder that dat kan bile Trex purpose..(neway he was crying like a baby weh, sure ko gelak sakan kalo ko ade, i am not sure tho' how Nyet will react..)...i really miss u weh,seriously..i miss everything,,kite kutuk ape je yg melintas depan mata sampai awal pagi, bake cupcakes sampai microwave ko terbakar (hak3..), window shopping and kutuk lagi, makan aym grg kt up10.....=D..lets do that again sumtime ...ko tau x, I AM SO EXCITED SEEING U`RE HAPPY FOR ME ( bangang punye ayat, i know..but u know me..hak3..)

1 comment:

  1. aaaaaaaaa....aku masih lagi excited gila gila gila ni!! excited aku sampai...erm...tak tau la sampai bila..aku rasa sampai bila2 kot..tunggu ko kawin lagi,nanti ada baby excitede lagi.hahahaha..semua excited la!!!

    tu la,aku rindu ko wehh! wuu~~ bila la bleh kembali ke zaman dulu2 zaman kutuk2 orang,zaman makan sama2,baking cupcakes sampai meletup oven aku tu terbakar semua cake.hahaha..lawak la weh kalau kenang balik.rugi tak amik gambar.haha..buat dadih wehh!! lupa kaaa?? :D semangat gila kita buat sampai penuh meja study tu.lepas tu tak de sape nak makan.hahaha..nanti aku nak tulis semua kenangan aku dgn ko dlm blog aku..sure nangis2 pny la aku nanti bila ingat balik.hehe..

    You are my bffffffffff. (ffff banyak2 tu = forever forever forever.......haha)

    ReplyDelete

..Sumthing 2 say..